Min helg som har varit

Jag brukar bara planera in lite saker varje helg för det kräver mycket energi att ta hand om två barn själv med matningar, blöjbyten, torka golv, städa, natta lilla Halley 4 mån att sova middag två gånger per dag. Ja den lilla gullungen är visserligen söt men hon är vaken från kl 7:30 till ca kl 20:00 med två gånger vila på 10-20 min. Sedan ska hon äta, kissa, kräka och bli buren däremellan.
Dessutom ska jag hinna med min 2,5 åring med blöjbyte, fixa mat, moppa golv och se till att äta lite mat själv.
Här är Vivian, bild tagen när vi äter ute på McDonalds.

Vi vann biljett som sagt till VIP kväll på Leos Lekland Stora Bernstorp.
Först vägrade Vivian att ha på sig strumporna. Efter att ha tagit sig av dem en gång och jag satte på dem igen började hon leka. Dagen till ära tog min mamma hand om Lilla Halley. Hon sa att hon bara passade henne i ca 5h men det var mycket jobb då hon vägrade sova mer än 2 a la 10 minuter åt gången.Cykla med att gå istället för att trampa på pedalerna.Här äter vi middag. Det blev baguette med kycklingcurryröra och pommes till Vivian. 
 

På lördagen var jag på Malmö Folkets park barnloppis. Det var årets första och som vanligt var det mycket folk. 
Den här klänningen i stl 62 som är oanvänd fick jag bara betala 40kr. Jag köpte ytterkläder till båda flickor, 4st för endast 125kr när dem kostar egentligen sammanlagt 300-400 per styck. Ärligt talat var Halley jobbigare att sköta om då hon vägrade sova och ville bli buren hela tiden i bärselen. Vivian däremot satt i vagnen, lekte med sina bilar, åt smörgåsrån, drack Mer dryck o somnade vid 11 tills ca 13:30. Den dagen när jag kom hem sen eftermiddag var jag mer död än levande. Söndagar vill jag gärna bara vara hemma o ta det lugnt men det blev storhandla på en större ICA butik som låg för långt bort då jag ville ha en ny Tefal stekpanna till halva priset. När jag kom hem var jag ännu hungrigare o tröttare för att Halley vägrar sova. Jag hann med en liten runda in till Butiksloppisen i Toftanäs och hittade en ny favoritmugg.
Snygg va? Däremot fick jag Halley att sova kl 22:00 själv efter att ha somnat på mig runt 20:30. Jag hann diska upp, torka kök, dammsuga hallen, moppa golvet, byta sängkläder o äta andra omgång middag i lugn och ro utan bebisskrik. 

PS, om ni undrar var min make var ju att han jobbar de flesta kvällar plus långa timmar på helgerna så inte mycket hjälp har jag här i företaget "sköta barn o hem". Jag hinner göra det plus blogga o  spela spel på mobilen.
Susana
2016-04-05 @ 14:47:49
URL: http://susanas.se

Så mysigt ni haft det :-) härligt med en 2,5 åring med vilja. Precis som min 😅


Svar: Haha eller hur känns som en evighet att vänta tills bf! Jag vill också skriva ner förlossningarna, har tänkt göra en gravidbok med alla bilder och skriva in den där. Måste bara börja haha... Och jaaa hoppas den vill visa ja :)

My
2016-04-07 @ 23:05:32

Ja det är mysigt men ibland kan de driva en till vansinne.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Journal Of A Gastronomiac

En kinesisk matälskare som bloggar om allt mellan himmel o jord. Mina intressen är gratissaker, tävlingar, events, barn,mat, odling och läsning. Om du vill ha kontakt med mig kan ni skriva till panthermikki@yahoo.com

RSS 2.0