Starbucks nya vintersmak!


Idag när jag försökte hämta ut min gratis Bravo Boost hittade jag Starbucks nya vintersmak, white chocolate mocha bredvid min favorit skinny latte! Dessa två ska inhandlas till helgens mys. Jag hittade white chocolate mocha i en Pressbyrå butik. Jag vet inte om de har kommit ut i de större matbutikerna ännu.
 
 
EDIT: Här är de övriga smakerna i serien: 
 
Chocolate Mocha, Skinny latte, cappucino, seattle latte och så Caramel Mocha flavour.
 

Få gratis matskål till katten i Malmö

På Coop Forum Jägersro kunde man få detta med till sin fyrbenta djur om man köpte kattmat. 

Billiga Liberoblöjor mellan 19-25 Okt hos Copp Forum

Idag damp reklambladet ner i min brevlåda från Copp Forum. I den fanns ett bra erbjudande för oss som köper Liberoblöjor. Ta 3 betala för 2 vilket betyder att man betalar 73kr per paket. Det är lika billigt som Willys egna blöjor, inte ens med rabattkupongerna som man brukar få hem på posten från Libero där man får 50kr rabatt för två paket blöjor är lika billigt som den här. Det är inget köptvång på någon summa för att köpa blöjorna. Så teknisk sett kan man köpa hur många man vill i flera omgångar. Om man inte får reklambladet kan man alltid hämta ett par exemplar inne hos coop forum.

Journal Of A Gastronomiac

En kinesisk matälskare som bloggar om allt mellan himmel o jord. Mina intressen är gratissaker, tävlingar, events, barn,mat, odling och läsning. Om du vill ha kontakt med mig kan ni skriva till panthermikki@yahoo.com

RSS 2.0