H&M Shoppingkväll

Efter flera års kostant nekande till att bli medlem i H&M klubb signerade jag upp mig på det. Dem hade nyss shoppingkväll på Malmö Gustav Adolfs torg. Jag trodde man skulle få något mat under kvällen men eftersom min lilla skrutt var hungrig tidig så vi åt tidig kvällsmat. När vi kom dit bjöds det på kardemummamuffins, chokladmuffins, chips och dricka på flaska. Det var inte mycket att hurra för egentligen. Det hade varit bättre om H&M skrev ut i inbjudan att det ska bara vara fika och inte middag som jag uppfattade deras text "något att äta"
 Jag köpte två basic svarta t-shirt till mig själv, tre par shorts i de allra enklaste modellen till stora flickan samt den här urgulliga sommarlinnet.
Det var verkligen mycket folk där, mycket varmt också. Det enda dem kunde göra bättre var att placera ut lite papperskorgar här och där så folk kunde slänga sitt skräp däri istället för att de ska hamna lite överallt i hela butiken. Ska man gå på shoppingevent ta frukostshopping. Där får du frukostmacka antingen med ost eller kalkon och kaffe/te. Eller gör som jag, shoppa nästan ända tills slutet och de håller på och plocka undan. Fråga snällt om du får ta en extra macka eller två med dig. 
 

Skånemejerier tidningskampanj

Köp 5 Skånemejerier produkter och få gratis tidningar.
För oss som bor i Skåne finns ju Skånemejerier i kyldisken. För övriga delar av landet producerar Skånemejerier BRAVO juicer som man kan köpa.
 
Jag har redan lyckats köpa två produkter, kaffegrädde på 3dl och matlagningsgrädde på 3dl. Behöver ytterliggare 3 koder till men det är lätt.
 
Om man inte köper dessa produkter så kan man göra såhär:
 
Bor man i ett hus där man delar på MILJÖHUS(Återvinningsrum) kolla gärna i kartongförpackningsbehållaren plus plastbehållaren. Spana efter 
Dock exkludera laktosfri produkter, ekologisk produkter och mjölkpaketen. Plocka upp förpackningar och klipp ut streckkoderna Glöm bara inte ta med sax neråt. Det är inte äckligare än att torka upp spyor. Jag lovar spyor och bajs är äckligare än miljöhusets förpackningar. Om man inte har delad miljöhus kan kolla i återvinningstationer som brukar i anslutning till stora matbutiker, kolla i kartong/plastcontainern efter Skånemejeriers logga. 
 
TIPS NR 2:
Om du inte kan använda Skånemejeriers icke laktosfria produkter kan du alltid fråga en kompis snällt om de kan spara streckkoder från Skånemejeriers produkter till dig? Jag menar en bra kompis ställer upp för en, speciellt om man bara kan få 1 tidningspremunation.
 
TIPS NR 3
Om du inte har några vänner som köper Skånemejeriers produkter kan du alltid ställa den frågan på sociala medier om någon snäll person kan spara streckkoder till dig och skicka det mot porto? Ifall de inte ska ha någon tidning alls.
 
 

Gör så här:

1. Samla streckkoderna från sammanlagt 5 produkter från Skånemejerier (Gäller ej laktosfri, ekologisk eller konventionell mjölk)

2. Fyll i din e-post och telefonnummer eller skriv på ett separat papper och skicka in tillsammans med dina streckkoder till:

Customer Nordic AB
Stadsgården 10, 11 tr
116 45 Stockholm

Märk kuvertet ”Skånemejerier”. Kuvertet måste vara poststämplat senast den 31/7 2016.

3. En personlig prenumerationskod skickas via mail till dig inom 2-3 arbetsdagar från att Customer mottagit ditt kuvert. Gå in på fliken ”registrera” för att välja din prenumeration.

4. Inom några veckor efter registreringen kommer ditt första nummer av vald prenumeration i din brevlåda.

5. Erbjudandet gäller en gång per person.

 Nedan kan du se vilka tidningar du kan välja mellan. Gå sedan in på fliken ”Registrering” och fyll i dina uppgifter.

Allers Allers, 5 nr –  Sveriges största veckotidning och kryssentusiasternas absoluta favorit.

Bra-Korsord    Bra Korsord, 3 nr – korsord som passar alla.

Café   Café, 2 nr – bästa läsningen och snyggaste modet för medvetna svenska män.

Elle-decoration   ELLE Decoration, 2 nr – inspiration och idéer till att skapa din egen stil, genom unika hem och det allra senaste inom inredning och design.

Femina   Femina, 2 nr – underhållning, inspiration och avkoppling till kvinnor ”mitt i livet”.

Hänt-i-veckan   Hänt i veckan, 5 nr – Sveriges hetaste kändistidning! Nyheter, unika personintervjuer och avslöjanden.

Jaktjournalen-   Jaktjournalen, 2 nr – för jägare av jägare.

Matmagasinet   Matmagasinet, 3 nr – tidningen för alla som älskar att laga mat och baka.

Måbra   MåBra, 2 nr – lustfylld och trovärdig hälsoinspiration för kropp och själ.

Sudoko   Sudoku för alla, 4 nr – sifferpussel på alla nivåer.

Jag ska välja 5nr av Allers för jag älskar innehållet i den eller 5 nr av Hänt i veckan :) Vilken ska du ta?

Puh vilket väder!

Det är sommar på riktigt men huvudbryn är numera hur man ska skydda sin snart 6 månaders från solens varma strålar. Det är inte alls kul att bli solbränd. Ett bra alternativ är naturligvis långarmad tunn pyjamas så man slipper svettas på dem ställen som kläms åt vilket brukar bli runt midjan. Dessutom är pyjamas lättare att sätta på en liten 5 månaders bebis. Speciellt om det ska gå snabbt. På Lindex hittade jag tunna pyjamas till henne. Sedan på Apotea köpte jag Eco Cosmetics solskydd. Fick det rekommenderad av någon som inte vill ha en massa skit i solkrämer, ej djurtestade. Solkrämen var inte alls mycket dyrare om man köpte via Apotea än andra sorter. Jag vet att La Roche Posay, Apotekets Hjärtat Apostrophy och Eucerin är lika bra. Som sagt så måste man fånga dagen för den kommer inte igen. Jag passade på och tvätta för vi ska ha släkt från USA på besök under helgen. Eftersom min man hade ledig igår passade vi på att besöka mina föräldrar som bor ca 10 min gångavstånd. Vi njöt av det varma vädret med Vivian fick leka i vatten, Halley ligga på solstolsdyna i skuggan, maken och hans bästa vän dricka öl i närheten.
Vivian plockade en massa blommor o slängde i barnpoolen.  På kvällen gjorde jag Mugcake med färdigblandningen från dr oetker. Himlans god var den. Mycket bättre än att köpa en tårtbit. 

Journal Of A Gastronomiac

En kinesisk matälskare som bloggar om allt mellan himmel o jord. Mina intressen är gratissaker, tävlingar, events, barn,mat, odling och läsning. Om du vill ha kontakt med mig kan ni skriva till panthermikki@yahoo.com

RSS 2.0