Ilva firar 10 år!

Denna vecka firar möbelföretaget Ilva 10 år. Fredag till söndag hade de olika erbjudande på varor till nedsatta varor. De bjöd på Cider och havreflarn när jag besökte dem igår fredag efter kl 16. Man kunde även vinna presentkort på 10 000kr plus 2h stylist hjälp. Det enda man behövde var att fylla i namn, epost och telefonnr och mota deras nyhetsbrev. För övrigt var det inte så mycket som hände på varuhuset samtidigt.
 
 
Såhär står det på tavlan :) Självklart hoppas jag på vinst. Det är aldrig fel att vinna något, min dotter hoppas nog på att få en våninggsäng eftersom hon ville upp i dem och leka ett bra tag.....jag fick vänta 30 minuter bland våningssängarna och lyfta upp henne och hålla ett öga medan hon bytte från säng till säng.
 
 
I varuhuset Ilva hittade jag tre saker jag skulle vilja ha. En pläd med bilar på, så snyggt kombo
 
 
och en snygg hello kitty pläd
 
Sist men inte minst den här fina tavlan.
 
På lördagen utlovades det goodiebag till de 50 första betalande gästerna. När jag kom dit kl 9:40 blev jag den andra personen i kö, alltså noll konkurrens om goodiebagen. Det var smådimmigt och småregnigt en sådan där oktobermorgon. När Ilva öppnade kl 10:00 var det bara cirka 40 personen allt som allt som stod i kö för att få komma in. Jag saknade någon i entren som kunde bjuda på något som inte skulle konkurrera ut med Espresso House som fanns på Ilvas ovanvåning. För det var inte mycket till fira födelsedagsevent. 
 
I goodiebagen fick jag en stolsdyna värde 169kr samt några vykort och några varuprover på hudvård. Samt en kupong på 25% att utnyttja innan 23 dec. Kanske blir det på en av plädarna men vi får se.
 
De hade instagram tävling, här är mitt bidrag. Efter en ytterliggare runda gick vi till Ikea som låg ca 5 min promenad för att kolla in säng,soffa och lampa. Därefter var det dags för Emporia.
 
Zaisha <3
2015-10-24 @ 13:07:59
URL: http://zaisha.blogg.se/

hello kitty pläden är ju helt underbar! hoppas verkligen att du vinner! håller tummarna för dig :)

Svar: Tack så mycket Zaisha!
My
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Journal Of A Gastronomiac

En kinesisk matälskare som bloggar om allt mellan himmel o jord. Mina intressen är gratissaker, tävlingar, events, barn,mat, odling och läsning. Om du vill ha kontakt med mig kan ni skriva till panthermikki@yahoo.com

RSS 2.0