H&M Shoppingkväll

Efter flera års kostant nekande till att bli medlem i H&M klubb signerade jag upp mig på det. Dem hade nyss shoppingkväll på Malmö Gustav Adolfs torg. Jag trodde man skulle få något mat under kvällen men eftersom min lilla skrutt var hungrig tidig så vi åt tidig kvällsmat. När vi kom dit bjöds det på kardemummamuffins, chokladmuffins, chips och dricka på flaska. Det var inte mycket att hurra för egentligen. Det hade varit bättre om H&M skrev ut i inbjudan att det ska bara vara fika och inte middag som jag uppfattade deras text "något att äta"
 Jag köpte två basic svarta t-shirt till mig själv, tre par shorts i de allra enklaste modellen till stora flickan samt den här urgulliga sommarlinnet.
Det var verkligen mycket folk där, mycket varmt också. Det enda dem kunde göra bättre var att placera ut lite papperskorgar här och där så folk kunde slänga sitt skräp däri istället för att de ska hamna lite överallt i hela butiken. Ska man gå på shoppingevent ta frukostshopping. Där får du frukostmacka antingen med ost eller kalkon och kaffe/te. Eller gör som jag, shoppa nästan ända tills slutet och de håller på och plocka undan. Fråga snällt om du får ta en extra macka eller två med dig. 
 

Journal Of A Gastronomiac

En kinesisk matälskare som bloggar om allt mellan himmel o jord. Mina intressen är gratissaker, tävlingar, events, barn,mat, odling och läsning. Om du vill ha kontakt med mig kan ni skriva till panthermikki@yahoo.com

RSS 2.0