Valborg 2012

Idag är det valborg och jag har inte bloggat på evigheter...som vanligt så funderar jag alltid på att göra något speciellt men idag blev det inget.

Jag vaknade runt 11 tiden och eftersom jag hade gjort spaghetti köttfärssås igår så blev det dagens lunch imed jag har begränsad med plats i kylen. På eftermiddagen deklarerade och betalade räkningar. Sedan gick jag ut och åh vilket vacker sommarväder det var! Jag gick till apoteket för att utnyttja rabattkupongen occh skaffade en kräm mot spruckna hälar med vitamin k. Därefter gick jag till biblioteket för att skriva ut lite groupon deals som jag har köpt och därefter blev det matshoppandet. Det blev skinksnitzel med kokt potatis och champinjonsås och en sallad med gurka, spenatblad, majs, paprika och så burkchampinjoner. Hemma igen gjorde jag maten och så städade jag och diskade upp. Efteråt blev det att uppdatera bloggens header och nu när jag ska skriva ett nytt inlägg råkade jag titta i boken "1001 Foods You Must Taste Before You Die" blev jag hungrig för att det var så länge sedan jag åt kinesisk risgröt. Så jag blev sugen och måste gå och äta lite av lunchens rester för annars rensar jag min choklad och kakgömma.

Journal Of A Gastronomiac

En kinesisk matälskare som bloggar om allt mellan himmel o jord. Mina intressen är gratissaker, tävlingar, events, barn,mat, odling och läsning. Om du vill ha kontakt med mig kan ni skriva till [email protected]

RSS 2.0